Kupa

Kupa

Kupa Bardak Baskı

Firmaların bilinirliklerini artırmak ve kurumsal imajlarını iyileştirmek için kullandıkları baskılı kupa bardak, kupa ve mug ürünleri bulunmaktadır. Firmamız tarafından özel taleplere göre çeşitli kupa baskılı bardaklar yapılmaktadır. Firmamıza ilettiğiniz isteklere göre dilediğiniz desenlerle baskılı kupalar yapmaktayız. Fincan, bardak ve mug ürünlerine sıcak ve soğuk ısılara dayanıklı çeşitli dijital baskılar yapmaktayız.

Günlük hayat içerisinde ve iş ortamında tarzınızı ve zevkinizi yansıtan dijital baskılı kupalar kullanılmaktadır. Firmalar özelinde ve bireysel olarak tüm baskılı kupa siparişleriniz bize ulaştırabilirsiniz. Firmaların logosu ve sloganının basıldığı kupa bardaklar müşteriler için oldukça şık bir hediyelik olabilir. Marka bilinirliği için kupa bardaklara yapılan baskılar tercih edilmektedir.

Bireysel olarak özel günlerde hediyelik olarak tercih edilen dijital baskılı kupa bardaklar da sipariş edilebilmektedir. Her sabah çayınızı veya kahvenizi yudumlarken sizi yansıtan bir baskılı kupa bardak kullanmak istediğinizde ya da sevdikleriniz için onları ne kadar iyi tanıdığınızı vurgulayan sürprizler yapmak istediğinizde tercih edebileceğiniz en özel kupa bardak seçeneklerini sizler için tasarlamaktayız. Kupa bardak baskı çeşitlerine siz veya biz karar verebiliriz. En kaliteli kupa bardak baskı makinesi ile firmamızda en dikkat çekici baskılı kupaları üreterek sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Kişiye özel olarak tasarlanmış bardak kupa baskı, günlük hayatınızda severek kullanacağınız ürünler olmanın yanında sevdiklerinizin de yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturmanızı sağlamaktadır. Doğum günü, nişan / evlilik yıl dönümü, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü ve diğer tüm özel kutlamalarda sıradan sürpriz alternatiflerinin dışına çıkmanızı sağlayan ve misafirlerinizi ağırlarken kullanmaktan mutluluk duyacağınız baskılı kupa modellerini sizler için tasarlamaktayız.

İsminizin yazdığı, sevdiklerinizle olan fotoğraflarınız, kendi fotoğrafınız, desteklediğiniz takımın logosunun yer aldığı, en sevdiğiniz figür ve kahramanların fotoğraflarının basılı olduğu, mesleğinize dair çeşitli esprileri içeren, takip ettiğiniz dizi ve filmlerin repliklerinin yer aldığı çeşitli baskılı kupa bardaklar, çeşitli kutu ve platformlar içerisinde saklanabilen kupalar ile çok daha fazlasını sizler için kaliteli materyallerle birlikte basılı hale getirmekteyiz. Benzersiz şıklığa sahip olan ve kişiselleştirilmiş kupa bardak baskıları için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Özel Tasarım Kupa Basımı ve Türleri

Kupa bardaklara basılmasını istediğiniz yazı veya fotoğraflar, grafik ekibimiz tarafından düzenlenerek en yüksek kalitede kupaların üzerine işlenmektedir. Özel tasarımlı kupa bardakların basımını profesyonel baskı makinelerimiz ile yapmaktayız. Tüm Türkiye’ye hizmet veren firmamıza gelen siparişleriniz ile en keyifli tasarımları sizlerle buluşturmaktayız. İstanbul, İzmir veya Ankara kupa bardak baskı ihtiyacı olan tüm müşterilerimizden talepleri alıp istedikleri yazı veya öğeleri kupalara işlemekteyiz.

İzmir kupa bardak baskı gibi tüm taleplerde o şehre özgü bir motif de isteğe göre dijital baskı ile işlenebilmektedir. Sublimasyon baskı kullanılarak taleplerinize göre oluşturduğumuz dijital baskılı kupalarda kaliteli mürekkep ve transfer kağıtları kullanmaktayız. Baskı için istenilen fotoğraflarda profesyonel tasarım uygulamalarından yararlanmaktayız. Profesyonel grafik ekibimizin sizin için geliştirdiği tasarımlar ile kaliteli ve şık kupa bardaklar yapmaktayız. Canlı kontrastlar ile oldukça kaliteli baskıları firmamız bünyesinde gerçekleştirmeyiz.

Kupa bardak baskı ölçüleri ve kullanılan malzemeler, fiyat konusunu belirleyen unsurlardır. Bardak boyutlarına göre bir fiyatlandırma uygulanmaktadır. Kullanılan ekipmanlar, tasarım aşamaları, kupa ölçüleri fiyat aralığını belirlemektedir. Bu sebeple kupa bardak baskı fiyatları oldukça değişiklik göstermektedir. Siz ve sevdikleriniz için özel olarak tasarlanmış ve özgüm bir şekilde kullanımınıza sunulan dijital baskılı kupa bardakları kullanmak ve sevdiklerinize hediye etmek için grafik ekibimizden destek alabilir, tüm siparişlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

Sorularınız mı var ?

Detaylı bilgilendirme ve fiyatlama için bize ulaşın